Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dinlediğiniz İlk Metal Müzik Şarkısı??

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Fuel

Orta okul 1. sınıftaydım,dersten kaçmış arkadaşın evinde batak oynuyorduk. O zamanlar philips marka müzik setleri çok revaçtaydı evde onlardan vardı . Neyse arkadaş MetallicA'dan Reloaded albümünü koydu. Fuel'i dinledim ilk ben de işte. Sonrası malüm

Yorum

Dinlediğim ilk Metal parça Unforgiven dır.Hala da bıkmadan dinlerim.

Yorum

bu ne metallicaymış be :S

Yorum

ben metale başlamadan önce paso rep-hip hop dinlerdim eh küçüklük işte, sonra yavaş yavaş arkadaş ortamından duman (gerçi duman dinlemek için arkadaş ortamı gerekmez, yoldan geçen birini çevir mp3 ünde veya tel.inde mutlaka dumanın parçaları vardır.), sonra alternatif,slow rock derken, Cradle of filth / Nypthamine ve Arch Enemy / Dead eyes see no future ile metal müziğe başladım. Evet biraz hızlı ve garip bir geçiş oldu slow rockdan death - gothic - black metale, sonrada alıştığım gibi gittim. Death metal - Trash metal arada heavy metal... Yaklaşık 2,5 3 senedir metal dinliyorum, 1 senedirde bass çalıyorum hayatımdan memnunum

Yorum

ben ilk duyduğum metallica nothing else matters tan sonra kararımı verdim

Yorum

Draconian - she dies gothic metal söliyolar halada dinlerim bütün albümü var pc de bir de when ı wake diye şarkıları var 3.32 sn de bi solo giriyo trans a sokuyo insanı

Yorum

bende metallica fade to black metale başladığım ilk şarkı

Yorum

ben daha metal dinlemeden önce ne gitardan anlardım ne de başka bi şeyden ilk dinlediğim metal parça drowning pool dan tear away.

Yorum

Black Sabbath - Heaven And Hell
                    Metallica - Unforgiven

Yorum

Yıl 1991, heavy metalin öncülerinden Scorpions'un şarkısı; Still Loving You..

Yorum

ilk şarkı metallica fade to black temelden girdim hayla dinlemekten sıkılmadığım ve beni metale başlatan ilk şarkıdır

Yorum

ilk dinlediğim şarkı slipknot 555 to the 666 ve metallica the memory remains ile unforgiven II

Yorum

hiç unutmadım beni metal müzikle ilgilenmeye yönlendiren şarkıyı.. Metallica - Nothing else matters .. ilk dinleyişimde sözlerine müzigine herşeyine aşık olmuştum şarkının ve günlerce dinlemiştim

Yorum

the unnamed feeling

Yorum

metal dinlemediğim zamanlarda yabancı hiphop ne biliyim o tarz şeyler dinlerdim.bi gün rast gele nothing else matters dinledim resmen parçaya aşık oldum.gittim bi gitar aldım.öğrendim ilk parçamda nothing else matters oldu.hala daha dinlerken çalarken sıkılmadığım parçalardan biridir.şimdi anlıyorumda o zamanlar yani metal dinlemezken boş boş şeyler dinliyormuşum

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X